studii teoria unificata a campului

Studii – Teoria Unificata a Campului

Multi au auzit de Teoria Unificata a Campului, dar nu au avut ocazia sa cerceteze cateva studii legate de aceasta. Mai jos veti gasi unele dintre acestea, care se pare ca vor revolutiona fizica moderna.

Nassim Haramein s-a nascut in Geneva, in anul 1962, tatal sau fiind iranian si mama italianca. A crescut in estul Canadei, unde a fost atras de observarea naturii si a modului in care aceasta se organizeaza.

Si-a dedicat cea mai mare parte a timpului catorva studii independente in mai multe domenii: fizica, geometrie, chimie, biologie, constiinta, arheologie si diferite culturi ale lumii.

Toate acestea l-au condus catre dezvoltarea unei abordari de pionierat in privinta gravitatiei cuantice si la teoria unificata a campului.

Haramein tine numeroase prelegeri despre teoria unificata de mai bine de 20 de ani. A fondat The Resonance Project Foundation in 2003, in Hawaii, unde este director de cercetare.

An dupa an, cu multa rabdare, acest cercetator a cucerit, in domeniul sau si pe internet, o recunoastere confirmata recent. El a publicat rezultatele studiilor sale in editia din luna aprilie 2013 a prestigioasei Physical Review and Research International.

Articolul, semnat de el in calitate de director de cercetare in cadrul Hawaii Institute of Unified Physics, scoate la iveala teoria sa referitoare la „universul conectat” si ofera o viziune alternativa asupra gravitatiei.

Ulterior, in anul 2019, a publicat articolul „Resolving the Vacuum Catastrophe – A Generalized Holographic Approach” in Journal of High Energy Physics, Gravitation and Cosmology.

Conduce echipe de fizicieni, ingineri, matematicieni si alti oameni de stiinta. In prezent, el se ocupa cu numeroase studii si aplicatii tehnologice ale gravitatiei cuantice, cu cercetarea unor noi forme de energie, a „rezonantei aplicate”, a permaculturii, a stiintelor vietii si cu studiul constiintei.

Asistam oare la dezvoltarea unei noi paradigme in lumea fizicii? Se vor deschide noi orizonturi despre structura si dinamica intregii creatii? Mai jos descoperiti cateva dintre aceste studii legate de teoria unificata, pe care va invitam sa le cercetati.

Urmariti acest site – curiozitati stiinta – pentru a afla si alte lucruri noi si interesante despre universul in care traim!


STUDII FIZICA

document

 

Quantum Gravity and the Holographic Mass – Nassim Haramein

 

studii recente

 

Addendum to Quantum Gravity and the Holographic Mass – Nassim Haramein

 

studii recente

 

Resolving the Vacuum Catastrophe – A Generalized Holographic Approach – Nassim Haramein si Amira Val Baker

 

studii recente

 

The Electron and the Holographic Mass Solution – AKF Val Baker, Nassim Haramein si O Alirol

BIOFIZICA

document

 

The Unified Spacememory Network – from Cosmogenesis to Consciousness – Nassim Haramein, William David Brown, Amira Val Baker

 

document

 

Unified Physics and the Entanglement Nexus of Awareness – William Brown