blog curiozitati stiinta

Despre mine – despre continutul acestui blog

Buna dragi prieteni si bine ati venit pe acest blog – Curiozitati Stiinta – un proiect drag mie!

Daca tot ati ajuns aici, sa va impartasesc cate ceva despre mine. Numele meu este Alina Liliana Florescu. Am studiat, matematica, IT si teologie la Universitatea din Bucuresti. Am mai studiat pe cont propriu social media, psihologie si sociologie.

Imi place sa cercetez, sa gandesc si nu sunt controlata de clisee. Nu imi plac jumatatile de masura, lasitatea, rautatea, minciuna sau prostia. Lucrez in fiecare zi cu mine pentru a putea evolua, pentru a putea deveni o mai buna versiune a mea. Sunt sensibila, dar si puternica atunci cand imi propun sa realizez un lucru.

Ma mandresc cu faptul ca am fost contributor la cateva bloguri personale, dar iata ca am reusit, intr-un final, sa am propriul meu blog.

Dupa cum ati vazut pe acest site, sunt pasionata de noile descoperiri stiintifice ale lumii moderne, in special in domeniul astronomiei si astrofizicii. Astfel, acest blog a aparut din pasiune pentru stiinta, pentru nou si imi doresc sa va impartasesc si voua aceste lucruri. Mentionez ca toate informatiile din acest blog au la baza studii stiintifice, articole stiintifice, bazate pe cele mai noi cercetari.

In ziua de azi suntem bombardati cu tot felul de lucruri, majoritatea dintre ele superficiale si chiar daunatoare. De aceea, doresc sa vin la voi cu un continut adevarat, plin de informatii noi, care hranesc mintea si sufletul deopotriva.

Imi doresc ca acest blog sa va determine sa va puneti cat mai multe intrebari, atat despre voi insiva, cat si despre universul in care traim: de unde venim, cine suntem, care sunt legile care stau la baza existentei si functionarii universului si ce posibila finalitate va avea acesta.

blog personal

Cum ma puteti ajuta daca va place acest blog?

  • Propuneti voi noi subiecte sau domenii care va intereseaza
  • Distribuiti pe Facebook sau pe Twitter articolele care v-au placut din acest blog
  • Aratati acest site si altor prieteni
  • Puteti sa va inscrieti la Newsletter, pentru a primi cele mai noi informatii despre articole
  • Sa imi semnalati eventualele erori de orice fel, pentru a le putea corecta

Acest blog este o parte din mine, este casa mea virtuala si voi sunteti oaspetii mei. Sper sa va simtiti cat mai bine aici!

Datele mele de contact pentru discutii, sugestii le gasiti pe aceasta pagina.

Sustinere blog

De asemenea, daca doriti sa sprijiniti acest proiect puteti face donatii pe → Link PayPal ← .

Este disponibil si contul:

Titular: ALINA FLORESCU
IBAN: RO32RZBR0000060020636858
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU

Multumim pentru sustinere!